Erhvervsflytning

Djurs Flytteservice udfører erhvervsflytninger, både for private som for offentlige virksomheder.

Vi har styr på planlægningen. Blandt de opgaver vi løser er interne og eksterne flytteopgaver, domicilskift, ned- og udpakning, montage, oprydning og bortkørsel af affald.

Endvidere udfører vi også en del opgaver for forsikringsselskaberne.

At flytte en virksomhed fra A til B kræver sit. Vi ved fra tidligere opgaver, hvordan en stor opgave bedst planlægges og gennemføres med færrest mulige gener for virksomhedens daglige drift. Mange virksomheder flytter kun ganske få gange i deres levetid. Det er derfor endnu vigtigere at flytningen glider ubesværet.

Det er af meget stor vigtighed, at flytningen bliver en succes for alle i virksomheden. Og det bliver den kun, hvis alt er planlagt ned i mindste detalje. Vi vil gøre alt for at du og dine medarbejdere mærker så lidt til processen som overhovedet muligt.

Interne- og eksterne flytninger

Har din virksomhed brug for hjælp til både små og mindre opgaver for at få dagligdagen til at gå op, så er Djurs Flytteservice en god samarbejdspartner. Vi tilknytter altid faste flyttefolk til vores kunder, så kendskabet til huset og kundens rutiner og ønsker kan overholdes hver gang.

Skal din virksomhed have flyttet eller kørt noget imellem jeres afdelinger, kunder, medarbejder eller andet, så hjælper vi også gerne med det. Vi har biler i alle størrelser, og kan derfor hjælpe med det meste.

Skulle opgaverne være af mere omfangsrig karakter, samarbejder vi meget med TLS A/S i hele Danmark. Og især i Århus området har vi løst mange opgaver i samarbejde med TLS.

Og spreder opgaverne sig til Sjælland, kan vi anbefale flytninger med JD-Transport.

Vi er stærke… og i samarbejde med andre troværdige flyttepartnere bliver vi endnu stærkere…
Der er derfor ikke den opgave vi ikke kan magte.

Kontakt os på tlf. 86 66 88 66 og få et uforpligtende tilbud.