Opbevaring

I forbindelse med en flytning er der ofte behov for opbevaring af indboet i en periode.

Vi tilbyder såvel kort- som langtidsopbevaring i containere af forskellig størrelse.

Vi er det oplagte valg, når du ønsker sikker opbevaring til en fordelagtig pris. Vi er klar over, hvilket ansvar det er at have andres ejendele i vores varetægt. Det er vigtigt for os, at vi passer godt på dine ting. Og vi tager det ansvar ganske alvorligt.

For at dit indbo ikke skal tage skade, opbevarer vi det i opvarmede, rene, ventilerede og tørre lokaler, som både er forsikrede og tyverisikrede. Og det vigtigste af alt – helt fri for skadedyr!

Du kan selv levere bohavet og pakke i containere på vores lager i Ebeltoft, og du kan selv afhente det igen, men vi klarer også gerne det hele for dig.
Indboet bliver pakket i store lifte eller containere.
Du kan køre dine ting lige til døren og læsse af og på i en lun og tør hal.

Det er vigtigt at have styr på de opmagasinerede ting. Derfor bliver kasserne registreret nøje og med numre på kasserne, så det er nemt at finde indboet igen. Vi laver en liste, hvor alle genstande bliver registrerede. Du kan nemt og enkelt komme til dine ting og vide dig sikker på, at tingene er i samme stand som da du afleverede dem til os.

Vil du indlevere, plukke eller afhente genstande fra det opmagasinerede undervejs i perioden, kan det sagtens lade sig gøre, dog mod forudgående aftale, og i nogle tilfælde mod et mindre åbningsgebyr. Vi forbeholder os retten til at vurdere indboets og arbejdets omfang.

Dine ejendele er forsikret under opmagasineringen. Men oftest er du dækket af din egen indboforsikring.  Du skal blot huske at give besked til dit eget forsikringsselskab om opmagasineringen. Dette er vigtigt og helt dit eget ansvar!

Hvis du overvejer at få opbevaret indbo, inventar, gods eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvilke opbevaringsordninger og services vi kan tilbyde dig.

Eksempel på container mål:

LÆNGDE: 220 cm

BREDDE: 120 cm

HØJDE: 210 cm

Svarer til: 50 flyttekasser